De beste luisterboeken apps om audioboeken te luisteren.

Er zijn tegenwoordig talloze opties beschikbaar om luisterboeken te luisteren. In deze blog worden de drie beste luisterboeken apps getoond, gerankt van goud tot brons. Alledrie de apps worden door verschillende redenen met een medaille bekroond. Lees snel verder om te kiezen welke app het beste bij jou past.

🥇 Gouden Medaille: Nextory

Nextory verdient de gouden medaille als de beste luisterboeken app van het moment. Met een uitgebreide bibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en innovatieve functies, zoals persoonlijke aanbevelingen en de mogelijkheid om e-books en luisterboeken te combineren, onderscheidt Nextory zich van de concurrentie. Als je het abonnement met meerdere mensen afsluit, is dit bovendien de voordeligste app. Zelf ben ik geabonneerd bij Storytel. Maar als ik nu opnieuw een keuze had gemaakt voor een luisterboekendienst, had ik waarschijnlijk Nextory gekozen.

Voordelen:

  • Betaalbaar
  • Lezen en luisteren combineren
  • Onbeperkt luisteren

🥈 Zilveren Medaille: Storytel

De zilveren medaille gaat naar Storytel, een andere uitstekende keuze voor liefhebbers van luisterboeken. Storytel biedt een indrukwekkende selectie van titels, van populaire bestsellers tot verborgen juweeltjes. De boekencollectie is net iets groter dan die van Nextory. Zelf ben ik al jarenlang een zeer tevreden Storytelgebruiker.

Voordelen:

  • Grotere collectie dan Nextory
  • Onbeperkt luisteren
  • Beste gebruikersbeoordelingen.

De twee eerste apps lijken erg op elkaar. Moeite met kiezen? Ik vergelijk de apps in detail in deze blog.

🥉 Bronzen Medaille: Audible

Last but not least, de bronzen medaille gaat naar Audible. Deze app is erg anders dan de vorige twee luisterboekendiensten. Als pionier in de wereld van luisterboeken blijft Audible een favoriet onder veel luisteraars. Bij Audible zijn enkel Engelse titels beschikbaar, maar daar heeft het dan wel de grootste collectie ter wereld. Dus mocht je enkel Engels luisteren, is deze optie interessant voor je. De boeken die je kiest zijn permanent van jou, in tegenstelling tot de vorige twee apps. Een nadeel is wel dat je maar één boek per maand kan luisteren of lezen van deze grote collectie. Er is wel een kleinere selectie met veelal minder bekende titels, die onbeperkt geluisterd kunnen worden. Een andere waardevolle functie van deze app, die bij de twee bovenstaande diensten ontbreekt, is ‘Car Mode’ voor de beste luisterervaring tijdens het rijden.

Voordelen:

  • Enorme, regelmatig bijgewerkte Engelse bibliotheek
  • Boeken permanent van jou
  • Car Mode

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar de grootste boekencollectie, de beste gebruikservaring, of meest betaalbare dienst, deze top drie luisterboekenapps hebben allemaal iets unieks te bieden. Nextory schittert als de gouden winnaar met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Storytel verdient de zilveren medaille door de grote collectie Nederlandse en Engelse titels. En de brozen medaille wordt binnengesleept door Audible, die heel anders is dan de andere twee apps, maar met unieke eigenschappen die het misschien voor jou wel de perfecte app maken. Twijfel je nog welke app jij moet kiezen? Probeer ze eens uit, ze bieden allemaal de mogelijkheid tot gratis proefperiode. Let wel goed op dat je de proefperiode tijdig annuleert als je toch niet van de dienst gebruik wilt maken. Welke app je ook kiest, je bent verzekerd van urenlang luisterplezier!

p.s. steun je mij door een abonnement af te sluiten door via deze blog door te klikken naar de desbetreffende dienst? Ik krijg dan een commissie en het kost jou niks extra’s. Bedankt voor de steun!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOEKENTIPS IN JE MAILBOX?

Ontvang wekelijks een mail met een boekentip of andere waardevolle informatie over psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

BIG-code (gz-psycholoog): 69932341225
AGB-code: 94113864
VGCt registratienummer: 305768

Home    •     Over mij    •     Boekenkast    •   Boekenlijsten    •     Privacybeleid    •     Algemene Voorwaarden

Contact: info@yentlklabbers.nl

Deze website is ontworpen en gemaakt door Beyond Websites

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.