Boekentip:

Weet ik veel | Mirjam Oldenhave
In "Weet ik veel" deelt Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, ontroerende korte verhalen over haar ervaring als pleegmoeder van Esi uit Ghana. Het boek verkent pleegouderschap, liefde en uitdagingen
In "Weet ik veel" deelt Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, ontroerende korte verhalen over haar ervaring als pleegmoeder van Esi uit Ghana. Het boek verkent pleegouderschap, liefde en uitdagingen

Boekentip:

Weet ik veel | Mirjam Oldenhave

🥵 Warm hé!

Word je ook zo loom van de hitte?

Ik snap het…

Met dit weer zit je niet te wachten op een ingewikkelde psychologische doorploegboekentip die aanzet tot diepe zelfreflectie.

👌 Het is eigenlijk al best knap dat je mijn website opent met deze temperaturen…

Geen zorgen.

Vandaag deel ik een prachtig boek wat heerlijk wegleest.

👉 Mirjam Oldenhave geeft in haar boek ‘Weet ik veel’ een inkijkje in haar leven als pleegmoeder van een bijzonder meisje.

Ik garandeer een lach en een traan voor de lezer van dit boek.

Veel leesplezier!

P.s. Heb jij nog leuke hitteproof boekentips die je met ons wil delen?

Ook lezen? Kan je ‘m lenen? Vriendelijk voor de planeet en je portemonnee. 🌍 Of koop het boek (tweedehands) via deze affiliatelink:

Samenvatting van “Weet ik veel”

Mirjam Oldenhave biedt in “Weet ik veel” prachtige korte verhalen die een ontroerende blik werpen op het pleegmoederschap, geïnspireerd door haar eigen ervaringen.

De auteur van de Mees Kees-serie, Mirjam Oldenhave, werpt in “Weet ik veel” een blik op het pleegmoederschap. Ze deelt haar persoonlijke ervaring als pleegmoeder van de negenjarige Esi, oorspronkelijk afkomstig uit Ghana. Als dochter van een moeder die zelf in een pleeggezin opgroeide, wist Mirjam al vroeg dat ze ook pleegmoeder wilde worden. Esi blijkt een charmant maar eigenzinnig meisje te zijn dat haar plek moet vinden binnen haar nieuwe familie.

Met heldere taal neemt Oldenhave de lezers mee in de wereld van pleegouderschap en pleegkinderen. “Weet ik veel” is een ontroerend boek dat de thema’s wennen, regels, relaties, onmacht en communicatie verkent, maar vooral draait om liefde en plezier. Het is ontroerend zoals de verhalen van Annie M.G. Schmidt en tegelijkertijd helder zoals de columns van Martin Bril.

“Weet ik veel” op Storytel

Een groot gedeelte van de boeken die ik deel, heb ik via Storytel als luisterboek geluisterd. Het is een fijne app voor luisterboeken en e-books. Je betaalt een laag vast maandbedrag, wat je toegang geeft tot heel veel Nederlandse en Engelse boeken (en andere talen). Dit maakt het een betaalbaar alternatief voor het kopen van boeken. Lees hier mijn review van Storytel.

Dit boek is beschikbaar op Storytel op het moment dat deze blog is geschreven.

Probeer Storytel nu zelf uit tijdens de gratis proefperiode door op de onderstaande banner te klikken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOEKENTIPS IN JE MAILBOX?

Ontvang wekelijks een mail met een boekentip of andere waardevolle informatie over psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

BIG-code (gz-psycholoog): 69932341225
AGB-code: 94113864
VGCt registratienummer: 305768

Home    •     Over mij    •     Boekenkast    •   Boekenlijsten    •     Privacybeleid    •     Algemene Voorwaarden

Contact: info@yentlklabbers.nl

Deze website is ontworpen en gemaakt door Beyond Websites

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.