Hallo!

Ik ben Yentl

Vanaf jongs af aan interesseer ik me in mensen. Wat beweegt ze? Hoe kan het dat sommige mensen uit contact treden met de mensen om hen heen? Wat kan ik doen om ze te helpen? Maar bovenal houd ik van contact maken. Van deze interesse in mensen en contact heb ik mijn beroep gemaakt.

Mijn interesse en expertise ligt voornamelijk in het behandelen van mensen met complexe problemen. Hierbij vind ik het belangrijk om aan de ene kant echt in contact te komen met mensen, maar aan de andere kant ook uit te zoomen om het grotere geheel te zien. Want problemen zitten niet binnen één persoon, maar ontstaan door de interactie van een persoon en zijn/haar omgeving.

Op dit moment ben ik werkzaam als gz-psycholoog bij VGGNet. Hier werk in zowel voor de kliniek, poli als de deeltijd. Een leerzame diverse functie, waarbij de focus voornamelijk ligt op het bieden van traumabehandeling.

De laatste jaren heb ik mij gefocust om mijn deskundigheid op het gebied van behandelen te vergroten. Ik ben supervisor cognitieve gedragstherapie geworden en heb de basis- en vervolgcursus voor zowel EMDR als schematherapie afgerond.

Op social media leer ik graag anderen kennen en lees ik over de actualiteiten in ons werkveld. Zelf lees ik veel boeken en vind het leuk om mijn favoriete boeken met anderen te delen. Ik heb dit jarenlang enkel via LinkedIn gedaan, maar heb nu ook een eigen website waar ik al mijn content deel.

Wil je met mij in contact komen, dan kan je mij een bericht sturen via yentl.klabbers@hotmail.com

BOEKENTIPS IN JE MAILBOX?

Ontvang wekelijks een mail met een boekentip of andere waardevolle informatie over psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

BIG-code (gz-psycholoog): 69932341225
AGB-code: 94113864
VGCt registratienummer: 305768

Home    •     Over mij    •     Boekenkast    •   Boekenlijsten    •     Privacybeleid    •     Algemene Voorwaarden

Contact: info@yentlklabbers.nl

Deze website is ontworpen en gemaakt door Beyond Websites

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.